Överkörd!

2010-08-17 21:10:38 EDS-Sjuk-dålig
» Kommentarer(1) «


Vart hos min naprapat på ryggklinken idag och känner mig helt överkörd....
Han ville testa något nytt eftersom jag vill se bättre resultat och kan gråta mig tills sömn över hur less jag är på denna ständiga smärta som ibland tar över mitt psyke!!!!

Han masserade och knäckte till alla kotor på rätt plats som vanligt men de nya var att använda nålar för att yttligare stimulera de mest onda punkterna.
Känns som om jag har världens blåmärken runt hela nacken och ut mot axlarna...
Jag vart förvarnad om att det kunde känns som om en bakishuvudvärk och att smärtan kunde bli värre under kvällen... Inte många som betalar för att känna så?

Men hoppas på en förbättring och han sa att nålar har även hjält de "hopplösa" fallen så han har lovat en förbättring efter 3-8 gånger :) Ska din den 3/9 igen så peppar peppar!! Snälla hoppas dettta hjälper nu !

Älsklingen och grabbarna har fart iväg för att spela frisbeegolf... Men jag stannar hellre här med en kopp te, tvn och en varm filt :)

På torsdag åker vi äntligen hem :D <3Fredag:)

2010-08-06 18:14:40 EDS-Sjuk-dålig
» Kommentarer(1) «


Blä blä blä varför kan man inte fixa en ny nacke? Man kan ju liksom fixa ett nytt ben om man har problem med de eller byta en höft och man har svårt att gå men nacken går ju inte att byta ut:S 

Så nu måste jag leva med det och göra det bästa av saken! Ska boka en tid hos läkaren i Övik i hopp om att dom är bättre där än i sollefteå... Kanske spruta in botox i muskeln så den gör mindre ont? Låter som en bra idé men HALLÅ skicka mig till nån som kan gör det då? Men bor man inte typ i stockholm eller uppsala händer det ju inget, Man måste ju vara halvdöd för att få hjälp känns det som.... 

Jag har kämpat med att få hjälp i 1.5år nu och det ända jag har fått är en diagnos.....