Nya nattningsrutiner

2014-02-16 22:39:00
» Kommentarer(0) «


Vi har haft problem med att få Hanna att sova i egen säng ett tag. Hon har somnat bra i famnen eller bredvid oss i soffan men så fort man lagt henne i sängen har hon vaknat och varit otröstlig och inte kunnat somna om så det har alltid slutat med att hon har fått sovit mellan oss i våran säng. Inte helt uppskattat i en 160cm säng och vi båda vill ha mkt plats i sängen. Vi har testat att lagt hon i hennes säng så fort hon somnat men utan resultat och testat att lägga henne i sängen igen när hon somnat mellan oss i sängen men nix. Men nu dom senaste 4 nätterna har vi ändrat teknik med ett superresultat! När vi märker att det är dags att sova för natten vid 23 varje kväll så byter vi blöja och bär in henne i sin säng och nattar henne där på plats. Hon får välling och vi gungar sängen och buffar i rumpan tills hon somnar och sen sover hon resten av natten i sin säng.
Hon vaknar fortfarande 4-6ggr/natt av ren vana men det problemet får vi ta nån annan gång.......
Hon får bara vatten nu på natten sen 1½ mån tillbaka och tanken är att vi ska vänja av hon det men det är lättare sagt än gjort.
Våran lilla skrutt som här är mindre än 1vecka och stl 50 var för stort. Nu när man kollar på dessa kläder kan man inte fatta vart tiden tagit vägen!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback