Storm och grön jul?

2013-12-12 13:11:00 Min vardag
» Kommentarer(1) «


Klass 3 varning ikväll för stormen som ska komma in :( Och inte snö så långt ögat kan nå.... Inte alls nån julkänsla och det enda man kan göra är att hålla tummarna för att snön ska komma! Är ju endast 12 dagar till jul nu :O Så fort Hanna vaknat från sin tupplur ska vi ta bussen ner på stan så vi får lite friskluft och kan inhandla lite mat på tetra till Hanna om det blir strömavbrott! Får passa på att ge sig ut innan stormen!
 
"En klass 3-varning betyder på väderspråk: Mycket extremt väder väntas och kan innebära stor fara för allmänheten med mycket stora störningar i viktiga samhällsfunktioner. "
 
 
"Det är risk för att vi når upp i stormbyar, på gränsen till orkanbyar i hela Ångermanland. Området rör sig ganska snabbt, har sin pik på torsdagskvällen men avtar redan under natten och fredagsmorgonen, säger Marcus Sjöstedt, meteorolog vid SMHI."
 
"Allmänheten rekommenderas hålla sig inomhus. - Med tanke på vindbyarna så kan det bli rätt stökigt och en hel del kringflygande föremål. Om man absolut ska ge sig ut, så gäller det att ta det försiktigt. Det kan också bli en del problem för trafiken."

Kommentarer
Postat av: Nina B

Ja, fy det här vädret skulle nog få börja bestämma sig! Vi hade så vitt o fint här (och -22 i måndags) men nu är nästan allt grönt igen och glashalt på vägarna!

Du har en utmaning på min blogg sen :)

Svar: Ja inte roligt nånstans :(
Klara

2013-12-12 @ 21:55:41
URL: http://niini.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback