Boktips för sommaren!

2012-07-07 11:14:20
» Kommentarer(0) «


Tänkte tipsa er om mina 3 favoriter i bokhyllan:)
Martina Haag- Hemma hos martina
En superduper bra bok som är rolig och lättläst! Man blir på bra humör och hela boken flyter bara på!
Jag ÄLSKAR alla hennes böcker men denna är extra bra:)
Från Adlibris:I Mariah Carey-garderoben som tar upp en hel vägg ligger sidenunderkläderna sorterade i egna fack och klänningarna hänger i färgordning.
Hemma hos Martina är det aldrig någon som bråkar. Alla räkningar är betalda i tid och i trädgården ligger stenarna i storleksordning. Barnen har håret vattenkammat helt rakt och katterna öppnar sina kattmatsburkar själva utan att mjaua ett endaste dugg. Martina ljuger aldrig, är aldrig avundsjuk och känner sig aldrig som en tant.
När hon är gravid är hon mild och vis, går nästan inte upp någonting och påminner inte ett dugg om Rolf Lassgård i underbyxor.
Precis så är det. Absolut inte.
Hemma hos Martina
 
Jeanette Lindblad-En tillräckligt vacker dag för att dö
Detta är en sann historia utspelad i brasilien. Den är gripande spännande och kärleksfull.
Från Bokus: Hon är ung, blond och reser runt i världen och försörjer sig som desig ner. När Jeanette Lindblad kommer till Brasilien möter hon Carlos - den vackraste man hon någonsin sett. Hon blir handlöst förälskad, de flyt tar ihop, och hon blir snabbt med barn. Men det finns en hake: Carlos är medlem av kokainmaffian. När han misshandlar henne första gången får hon en chock. Snart har misshandel, vapenhot och polisjakter blivit vardag? Ensam i en annan världsdel, utan stöd från svenska myndigheter kämpar Jeanette Lindblad för sitt liv - och för sina två barns. I En t illräckligt vacker dag för att dö skriver hon själv om den strid som hon mot alla odds lyckas vinna.
 
 
Sofie sarenbrant-Vecka 36
En otroligt gripande och spännande bok som får en att inte vilja lägga ifrån sig den!
Jag längtar nu efter att få läsa efterföljaren!
Från adlibris: Sommarsäsongen i det lilla fiskeläget Brantevik är över för den här gången. För familjerna Winter och Malm har det varit en regnig semestervecka och stämningen är inte på topp.  De bästa vännerna Johanna och Agnes är båda gravida och inom några få veckor kommer de att vara mammor.
I ett försök att ändå avsluta vistelsen på ett bra sätt bestämmer sig paren för att gå och sjunga karaoke på den lokala hamnkrogen. Men något går fruktansvärt fel och på morgonen när de andra vaknar är Agnes borta.
Agnes försvinnande blir veckans stora nyhet och polisen och media arbetar var och en på sitt håll för att finna en lösning på gåtan. Men det blir en kamp mot tiden och allt tar en oväntad vändning när en död kvinna hittas uppspolad på en strand ...
Vecka 36 är en deckare som vågar ha höggravida kvinnor i huvudrollerna och som har ett slut som kommer att få dig att tappa andan och längta efter mer ...
Vecka 36

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback