En flickfotografs bekännelser Av :Bingo Rimer

2012-01-05 23:01:45
» Kommentarer(2) «


Bingo Rimers självbeografi
Den är både rolig och spännande och man får veta så mkt som man inte visste om bingo, många har fördommar mot honom men läser man boken så är han ju en helt vanlig person!
Så jag tycker ni ska läsa den för det är en riktigt gripande och spännande bok som man inte vill lägga ifrån sig. Man får följa bingos vardag och han säger ärligt hur saker och ting ligger till.
Om boken :
Bingo Rimér är Sveriges mest kända och ökända fotograf. Strippor, Hells Angels, droger, stämningar och ogenomtänkta bröllop i Las Vegas är alla ingredienser i Bingos liv. Men trots att den kontroversielle fotografen alltid strävat efter att leva så extremt som möjligt har han samtidigt lyckats bli både en framgångsrik entreprenör och en ansvarstagande småbarnspappa.
Det är en spännande livsresa han bjuder på: lantiskillen med rampljuslängtan som med en nästintill vettlös ingenting-är-omöjligt-inställning lyckades bli berömd flickfotograf med stående inbjudan till Hugh Hefners dekadenta fester i Playboypalatset. Bingo har varit ihop med flera av vår tids största sexsymboler och han har fotat och festat med några av världens största stjärnor.

Kommentarer
Postat av: helena

håller med. superrolig :)

2012-01-06 @ 11:42:54
URL: http://helenaskvarter.blogg.se/
Postat av: Caroline

Den vill jag läsa! :D

2012-01-06 @ 16:29:44
URL: http://carolinenorling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback