Mamma, Pappa, Barn Av Carin Gerhardsen

2011-10-20 13:47:44
» Kommentarer(0) «


Såååhimla bra bok! Den hoppar lite fram och tillbaka men den är superbra och spännande! En bra bok om man har tråkigt och läser ofta1 För om man gör uppehåll på några dagar kan man lätt glömma bort vad som hänt eftersom den hoppar lite.
Men ett hett tips för er som gillar dramatiska och spännande böcker.

Handling: Hammarbypolisen i Stockholm måste handla snabbt. På kort tid inträffar det två mord som båda hamnar på kriminalkommissarie Conny Sjöbergs bord.
En sextonårig flicka med trassliga familjeförhållanden hittas strypt på en toalett på en Finlandsfärja. Kvar finns hennes lillasyster som befinner sig i en situation ingen fjortonåring borde behöva hamna i.
Under ett joggingpass finner polisen Petra Westman ett svårt medtaget spädbarn i en buske och i närheten påträffas en kvinna utan id-handlingar död.
Samtidigt vaknar en treårig flicka en morgon och finner att hon är alldeles ensam. Hennes pappa är utomlands och alla tecken tyder på att hennes mamma har tagit lillebror med sig och flyttat därifrån. Hanna är ensam kvar, inlåst i lägenheten. Och tiden går.
Mamma, pappa, barn (pocket)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback